In “Spiegel van de Ziel”, debuut dichtbundel van Suzanne Glorie, neemt zij je mee op een persoonlijke reis. Een reis gekenmerkt door verbroken relaties, een burn-out en de zoektocht naar haar ware zelf.

De gedichten zijn uiterst kwetsbaar en ontroerend, en raken de lezer op een dieper niveau. Door middel van haar poëzie weet Suzanne de boodschap over te brengen dat er, hoe donker het pad ook lijkt te zijn, altijd licht aan het einde van de tunnel is.

“Spiegel van de Ziel” is een poëtische reis door de ups en downs van het leven, waarbij de lezer wordt aangemoedigd om altijd te blijven geloven in de kracht van het licht. Deze dichtbundel is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoop, troost en inspiratie in het leven.

“When life gives you lemons, make lemonade”

Een roerige periode in mijn leven ‘dwong’ me tot een reis naar binnen, gaf belangrijke inzichten, bracht bijzondere mensen op mijn pad en wakkerde de inspiratie aan voor het schrijven van poëzie. Met trots presenteer ik Spiegel van de Ziel, mijn eerste dichtbundel.

Bestelformulier

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Je adres (alleen invullen bij verzenden en voor buitenland graag contact opnemen via suzanne@glorie.nl)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.