Over mij

Missie

Het is mijn missie om ondernemers te inspireren het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Ik geloof dat iedere ondernemer die vanuit zijn/haar hart en ziel onderneemt succesvol gaat zijn. Het is mijn kracht om de passie van de ondernemers met wie ik werk over te brengen naar hun doelgroep. Zodat de boodschap raakt. En als dat gebeurt ontstaat er (ver)binding!

Kernwaarden

Geloof

Ik geloof in de kracht van ondernemers/ondernemingen en in hun prachtige idee├źn. Dat geloof voedt mijn drive, mijn passie om prachtige merken te bouwen en concepten succesvol in de markt te helpen zetten.

Vertrouwen

Het altijd vertrouwen dat het goed is en komt. Elkaar vertrouwen en vertrouwen op groei, vooruitgang en verbetering. Ik ga altijd uit van mogelijkheden, zie overal kansen zien en ben niet bang om te falen. Omdat ik erop vertrouw dat fouten maken je helpt alleen nog maar beter te worden. Dit vertrouwen zie ik ook bij de ondernemers waar ik graag mee werk.

Liefde

Om verandering te kunnen bewerkstelligen is het noodzakelijk om verbinding te maken, te raken. Ik geloof dat je alleen maar kunt raken in het hart, vanuit het hart. Alleen vanuit liefde maak je werkelijk connectie en kan verandering plaatsvinden. Daarnaast heb ik liefde voor mijn vak, voor mijn klanten en voor de wereld waarin we werken en leven. Het is de basis van eerlijkheid en respect, waarden die ook heel belangrijk voor me zijn.