Over mij

Missie

Het is mijn missie om ondernemers te inspireren het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Ik geloof dat iedere ondernemer die vanuit zijn/haar hart en ziel onderneemt succesvol gaat zijn. Het is mijn kracht om de passie van de ondernemers met wie ik werk over te brengen naar hun doelgroep. Zodat de boodschap raakt. En als dat gebeurt ontstaat er (ver)binding!

Kernwaarden

Geloof

Ik geloof in de kracht van ondernemers/ondernemingen en in hun prachtige idee├źn. Dat geloof voedt mijn drive, mijn passie om concepten naar succesvolle uitvoering te begeleiden.

Hoop

Hoop voor mij is weten dat het kan, altijd uitgaan van mogelijkheden, overal kansen zien en doorzetten. Eigenschappen die ik ook zie bij de ondernemers waar ik graag mee werk.

Liefde

Voor mijn vak, voor mijn klanten en voor de wereld waarin we werken en leven. Het is de basis van eerlijkheid, respect en verbinding, waarden die ook heel belangrijk voor me zijn.