Podcasts

Welkom bij de Master your Brand podcast serie

Podcast #2 – Miranda Schellevis – Studio Be Bold

Miranda is Brand Artist en al sinds de afronding van haar studie aan de Kunstacademie van Rotterdam 12,5 jaar geleden is ze zelfstandig ondernemer. Zij zet merken met een stevige positionering en een eigenzinnig design in de markt.Daarbij daagt ze de vrouwelijke ondernemers waarmee ze werkt uit om buiten de lijntjes te kleuren en de wereld te laten zien wat ze in huis hebben.

In ons gesprek gaat het uiteraard over het belang van branding, de visuele identiteit en de rol van jouw uitstraling bij het aantrekken van de ideale klant.

Ben jij geinspireerd door Miranda en wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?  Wil je weten hoe je dit bereikt door middel van branding en design? Miranda biedt je   ‘Free firestarters’. Klik hier, vul het formulier in en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!

 

 

Podcast #1 – An Mattheussen – Good Vibes Academy

An is oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. Sinds 2019 is ze werkzaam als gezinscoach en helpt ze gezinnen harmonieus samenleven. In eerste instantie begeleidt ze vrouwen om meer leiding te nemen over het leven, zodat ze echt vanuit innerlijke kracht in het gezin aanwezig zijn.

Met An heb ik het over haar passie en bespreken we de overeenkomsten tussen relaties en branding.

Speciaal voor alle Master Your Brand volgers heeft An een mooie aanbieding. Ze biedt haar online ‘Stuck state, my ass’ programma, ter waarde van €479,– geheel gratis aan.

  • Klik hier voor de uitleg over het programma.
  • Gebruik bij het bestellen de kortingscode hiphiphoera-suzanne  om de €479 korting te claimen.