Ben jij klaar voor een Glorieuze Business?

Ben jij die ondernemer of ondernemende professional met grote dromen en grote doelen?  Heb jij echt iets te brengen in deze wereld en wil jij graag jouw bijdrage leveren om deze wereld net dat stukje mooier te maken?

JA?! Dan is a Glorious Business Day ’the place to be’ voor jou

De ingrediënten voor succes

Wij geloven in het creëren van een win – win – win.

  • een win voor jouw klanten/opdrachtgevers
  • een win voor de wereld
    en
  • een win voor jezelf

Om dit voor elkaar te krijgen heb je een aantal belangrijke ingrediënten nodig. Het gaat over mindset, inner game, over een sterke positionering, een sterk merk, een aansprekende boodschap en een overtuigend verhaal.

This is the day, a Glorious Business Day!

Suzanne Glorie, Roy Martina en Winston Scholsberg geven je op deze dag een figuurlijke schop onder je kont en dagen je uit om echt te gaan voor de allerbeste versie van jezelf!

Gedurende deze dag geven ze praktische en direct toepasbare tips en handvatten die jou gaan helpen om van 2020 een topjaar te maken.
Je leert bijvoorbeeld hoe je:

* de mindset en inner game voor succes kunt creëren

* je de ultieme succesgewoonten ontdekt en eigen kunt maken

* jouw droom om zet in een sterk merk

* jouw verhaal met passie, inspiratie en overtuigingskracht in de wereld zet

* kwantum sprongen maakt in de ontwikkeling van jezelf en jouw business

 

Build your business? Master Your Brand!

Jouw ideale doelgroep Vinden – Raken en Binden

Trouwe klanten die bewust voor jou kiezen. Een groot onderscheidend vermogen. Geen last van concurrentie en prijsvechters. Waarde opbouwen en de flexibiliteit creëren waar je als ondernemer naar verlangt.

Dat is wat een sterk merk voor je doet!

Om een sterk merk te realiseren heb je een solide merk fundament nodig. Suzanne laat zien welke stappen nodig zijn om een goed merk neer te zetten en laat aan de hand van heldere voorbeelden de do’s en don’ts van Branding zien. Tijdens deze interactieve sessie daagt Suzanne je uit jouw unieke merkcomponenten te delen en te toetsen. Ontdek hoe je jouw ideale klant vindt en op een dusdanige manier gaat communiceren dat je door de juiste doelgroep gevonden en gezien wordt.

 

The Sky is NOT the limit

Praktische stappen voor onbeperkte business mogelijkheden

Hoe zou het zijn als jij geen blokkades, geen beperkende overtuigingen en geen zelfsabotages meer zou hebben? Hoeveel meer zou jij kunnen bereiken als je volledig in je kracht stapt en jouw potentieel volledig benut? dr. Roy Martina staat bekend als ‘The Master of the Inner Game’. Gedurende zijn jarenlange carrière als holistisch arts, acupuncturist, business coach én vechtsport kampioen heeft Roy bewezen succesvolle systemen en methodes ontwikkelt om een meester te worden over het spel tussen je oren en op eenvoudige manier controle te krijgen over onbewuste overtuigingen, patronen en sabotages. Allemaal zaken die tussen jou en de allerbeste versie van jezelf en jouw business staan.
Tijdens dit evenement leert Roy je dat het niet nodig is om alle oude pijn en verdriet weer op te rakelen of om je te storten in ellenlange therapie- of meditatiesessies maar dat je eenvoudig de reeds aanwezige kracht in jezelf kunt ontwaken en jouw dromen kunt waarmaken.

Roy gelooft in de 3G succesformule: GRATIE – GENOT en GEMAK

Your Story Sells!

Breng jouw verhaal met zelfvertrouwen en overtuiging

Winston Scholsberg is ‘De Public Speaking Architect’, die jou leert om jouw unieke verhaal met overtuigende energie en zelfverzekerde lichaamstaal te communiceren. Zowel bewust als onbewust zul jij zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen.

Hierdoor dringt jouw boodschap vele malen dieper door bij het publiek en vergroot het vertrouwen in jouw product of dienst. Jouw sales pitch wordt vele malen scherper en uw publiek zal vol ongeduld in de rij staan om jouw dienst of product te bemachtigen.

Gedurende deze dag laat Winston je kennis maken met de WES Methode. Deze methode is een unieke vertelmethode die op basis van meer dan 9000 voorstellingen is ontwikkeld.
Elke techniek is ontstaan tijdens een ‘no-nonsense’ proces van vallen en opstaan en is uitvoerig getest tijdens duizenden uren aan optredens, workshops en persoonlijke trainingen.

In 7 stappen geeft Winston je praktische en direct toepasbare oefeningen en handvatten die je in staat stellen jouw verhaal zekerder en overtuigender naar voren te brengen, zowel als spreker voor een groep als in een (persoonlijk) gesprek.

Het bewezen recept voor Onstopbaar Succes

Al eerder stonden Suzanne, Roy en Winston samen op het podium. Tijdens de Onstopbaar Succes Business Implementatiedag in 2018 inspireerden ze ruim 300 ondernemers in het Beatrix Theater in Utrecht.

Glorious Inspirators

Suzanne Glorie

Quantum Branding Expert

Met meer dan 10.000 uur marketing/communicatie ervaring weet Suzanne als geen ander de brug te slaan tussen merkstrategie en het lanceren van merken in de praktijk. Als de eerste quantum branding specialist ter wereld combineert zij de quantum theorie en technieken met haar jarenlange marketingervaring.

Roy Martina

Quantum Business Coach

Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Quantum Business Coach,  internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan wereldwijd miljoenen zijn verkocht en hij geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling.

Hij heeft wereldwijd meer dan 300,000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers

Winston Scholsberg

Public Speaking Architect

Winston helpt ondernemers, managers en businessleiders hun verhaal te vertellen met passie, inspiratie en overtuigingskracht. Waardoor zijn hun impact en invloed vergroten.

Hij werkt met CEO’s en topmanagers van banken en multinationals. Winston heeft met officieren in het leger gewerkt maar ook met leerkrachten en gedetineerden.