Terug naar het overzicht

Tot de kern

Iedereen weet dat in business focus belangrijk is. Niet voor niets is mijn credo: “datgene waar je de meeste aandacht aan schenkt groeit”. Het is een universele wet. Als je aandacht versnipperd is, zal je heel veel moeite moeten doen voor weinig resultaat.

Maar hoe krijg je focus? Kiezen is lastig. We laten ons vaak leiden door de waan van de dag en voor we het weten proberen we 20 ballen in de lucht te houden. Herkenbaar?

Nee? Dan hoef je niet verder te lezen…

Herken je dit wel, dan is het tijd om stil te staan. Stil te staan en je af te vragen waarom je doet wat je doet, wat je drijft, waar je in gelooft. Waarom je ooit bent begonnen met ondernemen of waarom je bij dit bedrijf bent gekomen. Wat was je ideaalbeeld?

En waar sta je nu?

Terug naar de kern, jouw kern!

Soms is het lastig om dit in je eentje te doen, zit je vast in een bepaald patroon en is het lekker om te kunnen sparren. Er met iemand over te hebben die het van een afstand bekijkt, je uit je comfort zone haalt en je een vriendelijke schop onder je kont geeft. Want je weet het allemaal wel, je hebt alleen even dat zetje nodig in de juiste richting.

Richting geeft focus en focus brengt resultaat

Kortom doen waar je hart ligt en daar succesvol in zijn!

Hoe fijn is dat!

Zetje nodig? Boek nu een brainstormsessie

Naar het blog archief